I Love Costa Daurada COMERÇ La Fira Fora Stocks torna al passeig Jaume I de Salou aquest cap de setmana

Demà divendres, dia 23 d’agost, Salou enceta una nova edició del certamen de rebaixes Fora Stocks, on els descomptes seran els protagonistes al Passeig Jaume I, fins diumenge, dia 25. L’organització de la fira és a càrrec de l’Associació de Comerciants Shopping Salou, amb el suport de l’Ajuntament, i la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM).

A partir de demà, residents i visitants podran adquirir articles de temporada amb grans descomptes: des de complements de vestir i calçat, fins a ulleres de sol, bijuteria, joies i minerals, marroquineria, roba de la llar, moda infantil, joguines i articles relacionats amb les mascotes. En aquesta ocasió, un total de 19 establiments, col·locats en 42 carpes diferents -dues més que en l’edició passada-, situades al llarg del passeig, oferiran els seus productes els tres dies, des de les 10 del matí fins a la mitjanit.

Qucky Moda Infantil i Fabripell participen a la fira amb els millors descomptes

Es tracta d’una molt bona iniciativa per donar a conèixer i potenciar el comerç local de Salou i dinamitzar el sector econòmic de la Costa Daurada.

Els establiments participants són els següents: Joyma Sabateries, Concordia, Rasta Perruqueria Canina, El Barquito de Papel, Quky, Melé Salou, Cotton, Poco Loco, Imperium, Fashion Women, Llenceria Tati, Òptica Port Salou, Marine Salou, Stephanie, Oceans, Fabripell, Omikron, Carricondo 1 i Montse Xatruch.

Pin It on Pinterest