La regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Salou conjuntament amb la Cambra de Comerç de Tarragona organitzen un retail tour per Platja d’Aro obert als comerciants de Salou.

Aquesta sortida, que tindrà lloc el proper dilluns 8 d’octubre té com a finalitat millorar la competitivitat del comerç al detall aplicant tècniques de benchmarketing. Així mateix, busca complementar les actuacions de capacitació comercial que tindran lloc a Salou  organitzades de Cambra de Comerç de Tarragona amb exemples demostratius, a més d’impulsar la cohesió del teixit comercial del municipi i promoure fórmules de cooperació de gestió comercial de centres comercials a cel obert.

La regidora de l’Àrea, Martina Fourrier, explicava que “aquestes sortides generen un gran interès entre el sector comercial perquè les experiències que es comparteixen i es veuen de primera mà poden generar després nous fluxos comercials a Salou”, apuntava. “Així que animo a tots els comerciants que desitgin conèixer altres realitats a que s’apuntin a la jornada del dilluns”, deia.

Pel que fa als contingut de la jornada es durà a terme una  anàlisi d’establiments comercials turístics de referència de Platja d’Aro; a més de compartir experiències de negocis amb responsables d’establiments, veure exemples d’urbanització comercial d’interès en zones de gran afluència turística i alhora participar de la gestió de centres comercials a cel obert.  La jornada té un caràcter gratuït i es preveu un màxim de 20/25 places. Les inscripcions s’han de formalitzar a promocioeconomica@salou.cat o bé al telèfon 977309219.

Planning jornada
Lloc sortida: Oficina turisme Plaça Europa
Hora: 7.30 matí
10.30 Arriba Platja d’Aro: Inici retail tour
14.00 Dinar (a càrrec de l’assistent)
14.45 Work shop: intercanvi d’experiències comercials amb comerciants de Platja d’Aro i Ajuntament de Platja d’Aro
16.00 Tornada

[yuzo_related]

Pin It on Pinterest