Un total de 18 bars i nou restaurants de Cambrils s’han sumat a la primera edició del ‘Vermuting’, la nova jornada gastronòmica que se celebrarà des d’avui 18 de maig fins al 3 de juny. Durant aquestes setmanes, els bars participants oferiran als seus clients la possibilitat de fer el vermut, amb unes patates i olives, a un preu unitari de 2.50 euros. A més, nou restauradors de Cambrils han elaborat uns menús especials amb el vermut com a ingredient vertebrador.

Aquesta nova iniciativa arriba al calendari gastronòmic de Cambrils de la mà del Patronat Municipal de Turisme i de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils i compta amb el patrocini de la reusenca Vermuts Miró.

Els bars participants al primer Vermuting de Cambrils són la Central, Marro Cafè, Zero Zero, Cachito Sanguchito, A Lanterna, Barabar, Macondo, Giovanni +, Creperia El Gat, Mar del Priorat, Ches Burguer, Amfora, Daniel Salinas, La Cuina d’en Jordi, Duomo, Taller 9, Xivarri, Luz de Faro.

Els restaurants que han creat menús especials són Antica Roma, Barabar, Casa Macarrilla 1966, Club Nàutic, Duomo, El Pòsit, Lekeitio, l’Original Experiències Gastronòmiques i Xiringuito del Mar.

A més de fer el vermut als bars i terrasses de Cambrils o de degustar les elaboracions dels xefs, durant aquestes dates també es podrà tastar el gelat de Vermut que ha elaborat Antoni Sirvent per a l’ocasió a un preu promocional d’un euro.

Vermuting Cambrils 2018, sortejarà dinars i experiències a les millors fotos de la xarxa

Coincidint amb les dates del Vermutig s’impulsaran dos concursos a les xarxes socials. Per una banda, a Instagram, dins el perfil ‘VermutingCambrils’, es podran votar els plats “vermuting” que han elaborat els nou restaurants i entre els votants es sortejaran dos dinars per a dues persones als restaurants Antica Roma i  l’Original Experiències Gastronòmiques. A més, el restaurant que obtingui més ‘m’agrada’ per part dels usuaris rebrà un premi de 1.000 euros.

Per altra banda, a Facebook, s’ha convidat als usuaris a penjar les seves fotos dels establiments que visitin durant aquests dies de la ruta amb l’etiqueta #vermutingcambrils i compartint-les amb els seus amics. Les fotos que aconsegueixin més ‘likes’ amb aquest hashtag guanyaran 7 entrades dobles al Museu del Vermut + Ruta del Vermut de Reus ofert per Vermuts Miró.

Pin It on Pinterest