Dir Servi Zoo a Salou és sinònim de dir “confiança plena”. Enguany, al mes de novembre, aquest establiment conegut pels seus creatius i originals aparadors, repetidament guardonats per l’Ajuntament i per l’Associació de Comerciants en el context dels concursos de Nadal, compleix 30 anys al servei dels clients que tenen cura d’una o de diverses mascotes.

La Maria del Carme Ramos, tot un símbol de modernitat i una apassionada dels animals i també de l’art en tots els seus vessants, és la propietària de Servi Zoo, situat al número 18 del Carrer València, al cor del nucli antic.

Servi Zoo, un negoci dedicat a l’alimentació i a la cura dels animals

Nascuda a Porrera, un poblet de la comarca del Priorat, va viure a Reus amb els seus pares i va enamorar-se de Salou quan era una nena i baixava amb ells, amb el famós Carrilet, a passar el dia a la platja.

La carrera professional i empresarial de la Maria del Carme va iniciar-se l’any 1988 amb un establiment de bijuteria anomenat Brunzit, situat al mateix carrer València de Salou. Posteriorment, l’atzar i la vida li van regalar l’oportunitat de poder muntar un negoci dedicat a l’alimentació i a la cura dels animals.

El centre compta amb el suport professional d’un equip de tres veterinaris

La Maria del Carme és una dona emprenedora, inquieta, curiosa i lluitadora. Per això, es va formar en perruqueria canina i felina a Barcelona, així com en nutrició especialitzada i també va voler estudiar per obtenir el títol d’auxiliar de Veterinària. A dia d’avui, Servi Zoo té una clientela fidel, no només de Salou, sinó d’altres ciutats catalanes i també de fora.

Tot i que l’especialitat de Servi Zoo és, sens dubte, la perruqueria canina i felina, la Maria del Carme Ramos compta amb el suport i la professionalitat d’un equip de tres veterinaris que vetllen per la bona salut de les mascotes.

Cal dir que el local de Servi Zoo compta amb una clínica que està perfectament equipada amb un quiròfan per practicar-hi cirurgies i qualsevol tipus de cura i intervenció.

Servi Zoo Salou, centre veterinari a Salou.

A Servi Zoo es poden trobar aliments i pinsos de qualitat suprema

Així mateix, la botiga de Servi Zoo és un expositor, tant complet com coquetó, on s’hi poden trobar tota mena d’aliments i pinsos de primera gamma, així com joguines, accessoris de tota mena, matalassos, moda canina, peluixos i llaminadures.

L’atractiu aparador de Servi Zoo, que té una decoració especial per a cada època de l’any, és un excel·lent atractiu als ulls de la gent del poble i també dels turistes.

Carme Ramos és la impulsora de la creació de tapes per a gossos

Aquest centre veterinari salouenc està en constant evolució des que va obrir. Realment, ha sabut diferenciar-se de la resta col·laborant i implicant-se en diverses iniciatives de promoció de la ciutat com el Gastrotour, per exemple. En aquest sentit, la propietària de Servi Zoo és la impulsora de la creació de tapes per a gossos, una original i atractiva idea per captar l’atenció no només de les mascotes, sinó dels seus amos, amb un èxit sense precedents.

Servi Zoo obre tot l’any i l’horari d’atenció és de 9.30 h a 13.30 h i de 16 h a 20.30 h.

Pin It on Pinterest