I Love Costa Daurada COSTA DAURADA, SALOU, TURISMO Cinc turoperadors de Georgia visiten Salou per conèixer l’oferta turística del municipi

Salou ha rebut la visita de cinc turoperadors de Geòrgia, que duien a terme un fam trip (viatge de familiarització) per la Costa Daurada, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme. Aquesta iniciativa ha tingut com a finalitat conèixer el territori, i el producte i oferta ‘in situ’.

En aquest fam trip hi van participar cinc representants dels turoperadors Inter MICE TOUR, Captain Plus, Check-in Travel, Travel Business Service i Tour Operator My Way, juntament amb una representant de l’Agència Catalana de Turisme a Rússia.

El Patonat de Turisme de Salou amfitrió del grup georgià

El Patronat de Turisme de Salou els hi va organitzar una ruta pel municipi, on van poder descobrir la Torre Vella, el Passeig Jaume I i el Camí de Ronda, entre d’altres indrets del municipi.

També van gaudir d’un sopar de benvinguda i del nou espectacle de la Font Cibernètica. Durant la visita, els turoperadors van mostrar interès en els serveis i la qualitat de les platges, els béns culturals, l’oferta d’oci i la gastronomia salouenca.

Camí de Ronda Salou.

Projecció de la Costa Daurada a l’Europa de l’Est

Geòrgia entra dins l’estratègia de la Costa Daurada de promoció pels mercats de l’Europa de l’Est. Amb les seves connexions aèries bisetmanals, durant tot l’any, a Barcelona (des de la capital Tíflis i també des de la ciutat Kutaisi), es tracta d’un país interessant i incipient.

El mercat georgià ajuda a complementar el mercat rus, un turisme de pes per a Salou, el qual suposa un 10,7% del total de les pernoctacions (gener-agost) i que ha experimentat un lleuger augment aquest any 2019, respecte el 2018 (10,5%).

Pin It on Pinterest