El sector turístic de la Costa Daurada preveu millorar els registres d’ocupació durant el Pont de la Puríssima, amb dades de fins al 85% als hotels i del 50% als apartaments. Segons el president de la Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), Eduard Farriol, aquest aqüeducte festiu serà “bo” i millor que l’any passat, quan l’ocupació hotelera a la zona tot just va assolir el 50%.

El sector atribueix aquest repunt al fet que el pont del 2016 “va ser molt fragmentat en caure els dies festius en dimarts i dijous”. Tot i això, cal tenir en compte que hi ha poca oferta de places disponibles en tots els tipus d’allotjaments perquè, com sol ser habitual per aquestes dates, hi ha establiments tancats.

En aquest sentit, només obriran un de cada cinc hotels adherits a l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, mentre que els apartaments turístics oferiran tan sols 1.400 de les 23.000 places disponibles, amb una ocupació que es preveu que rondarà el 50%.

Públic familiar i de proximitat durant la Puríssima, a la Costa Daurada

Els hotels que obriran a Salou, Cambrils i La Pineda -el 20% dels 87 que estan adherits a l’Associació Hotelera-, s’espera que arribin a un 85% d’ocupació del 6 al 10 de desembre, segons l’estimació realitzada pel sector.

Xavier Roig, president de l’entitat, ha detallat que la situació política no ha tingut afectació en les reserves, si bé cal tenir en compte que la majoria de visitants seran de la resta de Catalunya o persones que viuen “a poc més d’una hora de distància”. En general, el sector espera públic familiar i de proximitat, sobretot d’origen nacional i francès.

L’ oferta nadalenca de PortAventura es manté com un dels principals atractius de la Costa Daurada durant aquest Pont de la Puríssima. Les previsions meteorològiques, a més, són favorables, i preveuen dies assolellats durant els dies festius.

Pin It on Pinterest