L’Ajuntament de Salou ha reconegut avui la labor integradora i dinamitzadora del comerç feta per l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, en un acte commemoratiu del desè aniversari de l’entitat, que ha tingut lloc a la Sala Europa del Teatre Auditori i al qual hi ha assistit el regidor de Promoció i dinamització econòmica, Hèctor Màiquez.

A l’acte, també hi ha estat presents la directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Montserrat Vilalta; la subdirectora general de Comerç de la Generalitat, Montserrat Gallardo; la directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement de la Generalitat a Tarragona, Carme Mansilla; la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé; la coordinadora de PIMEComerç Tarragona, Montse Àlvarez; diversos regidors de l’Ajuntament de Salou; i el president de l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, Juli Vilaplana, a més de membres de la junta directiva de Shopping Salou, associats i  col·laboradors.

En el decurs de la convocatòria de celebració, el president de l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris ha agraït el suport institucional que ha rebut l’entitat durant aquests deu anys de funcionament. També s’ha fet un reconeixement als associats que s’han retirat de la seva activitat comercial i als establiments que celebren un aniversari especial.

Vilaplana ha parlat de la importància de la formació i de la modernitat i les noves tecnologies per tal de tenir un comerç competitiu i s’ha referit al ‘sentiment de pertanyença a un grup, al de comerciants i empresaris de Salou’.

El president Juli Vilaplana i la vicepresidenta dels comerciants, Laura Capuz, han lliurat un detall d’agraïment als ex regidors de Comerç de l’Ajuntament de Salou (des de 2009): Reyes Pino, Pedro Lavilla, presents a la sala, i també el faran arribar a M. José Rodríguez i Martina Fourrier, que no hi han pogut ser presents.

reconeixement a Shopping Salou pel seu desè aniversari.

Reconeixement a empresaris de Shopping Salou

Així mateix, s’ha fet un reconeixement a empresaris que han finalitzat la seva trajectòria professional: Pedro Sánchez, de La Vinoteca de Salou; Fernando Ruiz, de Gestoria Ruiz; Fernando Valiente i Pedro Hermoso, de Ferreteria Salou; Lourdes Pujals, de La Primavera; Charo García, de Lavandería Charo, i Carmen Alquézar, de la Escuela de Dibujo y Pintura Carmen Alquézar, que no ha pogut assistir a l’acte.

Finalment, han rebut obsequis diferents establiments pel seu aniversari: Register Group, en reconeixement per 25 anys de trajectòria professional; Carme Ramos, de Servi-Zoo, per 30 anys; Maribel Melé, de Melé Boutiques, per 40 anys; Joan Ros i Magdalena Arbiol, de Ferreteria Ros, per 40 anys; Maria Rosa Brunet; de Joieria Maria Rosa, per 50 anys; i Hugo Batini, de Flash Back, per 50 anys.

L’Associació ha aprofitat l’acte públic per presentar públicament la nova web, que manté el mateix enllaç: http://www.shoppingsalou.com/

Actualment, l’entitat aglutina uns 160 establiments comercials de sectors molt diversos del comerç, serveis, restauració, transport o professionals de Salou. Es va constituir, fruit de la unió de les tres associacions de comerciants que llavors existien al municipi: ACES, Obert tot l’any i Eixample. El seu objectiu principal és defensar els interessos dels associats i promoure el comerç de proximitat a Salou, a través de diverses campanyes de promoció comercial durant tot l’any.

Pin It on Pinterest