I Love Costa Daurada SALOU, SOLIDARIDAD Salou acollirà el mes de setembre la cinquena edició de la prova Sosciathlon 2019
La cinquena edició de la Sosciathlon 2019 se celebrarà el proper dia 29 de setembre a Salou.

Sosciathlon, una entitat d’ajuda social esportiva, organitza un esdeveniment poliesportiu a la Costa Daurada cada any. Al 2015, fou la Pineda el lloc escollit. Salou, al 2016; Cambrils, al 2017; La Pineda, al 2018, i enguany, toca Salou, altra vegada.

Carlos Morillo, Benito Manzanares i Sergi Amat són alguns dels representants de l’associació que promou l’esport amb finalitat benèfica. Aquesta setmana han estat els encarregats d’explicar als responsables de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Salou la tasca solidària que duu a terme Sosciathlon. Ho fan amb l’organització de curses de caire esportiu que comprenen diferents disciplines – natació, córrer o caminar, zumba i bicicletada popular.

A la cursa Sosciathlon pots nadar, correr, caminar o anar en bicicleta

Enguany, la natació esdevindrà en aigües obertes de Salou. Es podrà fer un recorregut de 1 km o 2 km o 4 km. L’activitat de córrer o caminar transcorrerà en un trajecte de 5 km i hi haurà una carrera cronometrada. I la bicicletada popular es farà en un circuït urbà apte per a qualsevol nivell.

Les inscripcions 100% solidàries a la 5ª edició d’aquesta iniciativa ja són obertes. Cada participant podrà triar entre nedar, zumba, córrer, caminar, pedalar, dorsal solidari i curses infantils.

Cal dir que apuntar-s’hi no té un cost gaire elevat. Així, els nens, per tan sols 6 euros, es poden inscriure i reben samarretes i altres productes promocionals.

La recaptació solidària anirà destinada a dues entitats dedicades a la investigació patològica

La recaptació solidària es destina al 100% a dues entitats, cada any diferents. Enguany, serà per a l’Hospital de Sant Joan de Déu (investigació del diagnòstic cognitiu per nens i nenes amb paràlisi cerebral) i la Fundació Pasqual Maragall (investigació de l’estudi Alfa per a un futur sense Alzheimer). En el primer cas, es recolliran diners per a una eina de diagnosi cognitiu que avalua el grau d’afectació d’una persona amb aquesta patologia.

Sosciathlon promourà la recaptació solidària de tres formes: amb inscripcions online, inscripcions ‘in situ’ al lloc de l’esdeveniment i les donacions al dorsal zero o solidari. Els voluntaris treballen per assolir els objectius marcats d’arribar als 1.500 participants.

Pin It on Pinterest